Samenwerking Teamcenter Zeeland

Vlak voordat corona uitbrak hebben we de eerste contacten gelegd met Teamcenter Zeeland. We hebben contact met hun gezocht omdat we inmiddels in verschillende wedstrijdtenues spelen en omdat het officiële wedstrijdshirt niet meer te bestellen was.

Met behulp van het platform Clubwereld kunnen zij verenigingen voorzien van exclusieve en gepersonaliseerde clubartikelen. Dankzij een handige webshop kunnen jullie clubartikelen aanschaffen én personaliseren (bedrukking van initialen of nummers).

Voor onze vereniging hebben ze een gepersonaliseerde webshop gemaakt, voorzien van het logo en de kleuren van Mytilus. In deze webshop staan alle beschikbare artikelen van onze club overzichtelijk weergeven. Jullie kunnen op die manier eenvoudig shirts, broekjes, trainingspakken, etc. bestellen.

Klik hier voor de webshop.

Bij deze samenwerking hebben we ook de mogelijkheid gekregen om een nieuw wedstrijdshirt te ontwikkelen. Volledig gepersonaliseerd naar onze ideeën. En met trots laten we hieronder het nieuwe wedstrijdtenue zien. Naast de spelerstenues hebben we ook een liberoshirt ontwikkeld.

Heb je een nieuw wedstrijdshirt nodig? Deze kunnen we niet via de webshop bestellen maar gaat via Ingrid Berk – Nauta. Je kunt haar mailen via ingridnauta@hotmail.com.