(Buiten)trainingen gaan weer beginnen

YESS!!! We kunnen weer lekker gaan trainen!

Vanaf dinsdag 2 juni kunnen we de trainingen voor iedereen weer starten. Het is even een kleine puzzel geweest maar het is gelukt. Met dank aan Martijn de Graaf voor het contact hebben met de gemeente en het Omnium en het regelen van 2 netten kunnen we nu op het rugbyveld achter het Omnium de trainingen weer oppakken.

Dit zijn de trainingstijden geworden:

  • 18.00 - 19.00 uur: Mini's
  • 19.00 - 20.00 uur: Aspiranten (maken wellicht ook gebruik van het beachveld bij het Omnium, afhankelijk van het aantal dat komt trainen)
  • 20.00 uur: Senioren (heren 1, heren 2 en dames 2)
    • Dames 1 traint op een veld in Kapelle

We hopen zo het seizoen toch tot een leuke einde te brengen. En de verwachting is dat we het seizoen ook buiten beginnen omdat de richtlijnen tot op heden zijn dat we vanaf 1 september pas weer de zaal in mogen. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Helaas gaat de American Party niet door aan het einde van het seizoen vanwege de maatregelen die nog gelden, maar we zijn aan het kijken of we een leuke seizoensopening kunnen gaan doen.

Scheidsrechter toets

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! De belangrijkste man/vrouw tijdens een wedstrijd en iedereen is blij als hij/zij er is want dan kan de wedstrijd doorgaan. Maar helaas hebben we binnen onze vereniging te weinig scheidsrechter waardoor het vaak op dezelfde vrijwilligers terecht komt en daar willen we verandering in brengen.

We bieden daarom voor alle leden de instaptoets voor scheidsrechters van de Nevobo aan. Met deze toets mag je tot en met de 3de klasse fluiten.

Dinsdag 17 maart vanaf 20.30 uur zijn er diverse laptops beschikbaar om de toets te behalen. Louise (D2) en Stefan (H2) zullen jullie hierbij assisteren en mocht je vragen hebben kan je deze ook stellen!

Wil je niet wachten tot dinsdag? Dan kan je de toets ook zelf al maken op deze website: www.volleybalmasterz.nl, inloggen kan simpel met je volleybal/Nevobo account.

Lijkt het je leuk om op een hoger niveau dan 3de klasse te fluiten? Informeer dan naar de mogelijkheden!

 

Aangescherpte regels vanuit RIVM Corona update

Beste leden,

Gisteren is er een aangescherpt advies naar buiten gekomen vanuit de RIVM en de Nevobo. Graag willen we jullie vragen om voorafgaand en aan het einde van de wedstrijden geen handen meer te schudden maar in plaats daarvan alleen een succeswens uit te spreken of een ‘elleboog’ te geven aan de tegenstander. Ook willen we jullie vragen om enkel gebruik te maken van je eigen bidon en scheidsrechtersfluitjes.

Uiteraard gaan we er verder vanuit dat jullie de tips met betrekking tot persoonlijke hygiëne naleven en bij mogelijke besmetting de adviezen van de RIVM opvolgen.

We wensen jullie fijne wedstrijden vandaag.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Vv Mytilus

American Party

UITNODIGING - AMERICAN PARTY

Helaas is het einde van het seizoen weer in zicht! Maar dit laten we niet treurig voorbij gaan en daarom wordt iedereen spelers, trainers, bestuursleden, sponsoren maar ook al je familieleden zijn uitgenodigd!

Dit jaar op een andere locatie dan vorige jaren! Namelijk bij het Ostrea Lyceum. Helaas zijn daar geen stoelen/tafels beschikbaar, maar hé het is een American Party dus vergeet het vooral niet om mee te nemen!

Uitnodiging American Party

Geef je nu snel op door te mailen naar activiteitenmytilus@gmail.com

Vergeet niet door te geven met hoeveel personen je komt en wat voor lekkers je meeneemt (voor-, hoofd- of nagerecht)

We zien jullie op 25 juni!