Sponsors

Mens en Beweging

Bij Mens en Beweging komt u voor actuele gezondheidszorg, fysiotherapie en revalidatie aan het juiste adres. Het team streeft er continue naar om het goede te behouden en innovaties tegen het licht te houden. Hierdoor bent u bij Mens en Beweging verzekerd van optimale zorg, volgens de laatste inzichten.

Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisaties. Bovendien werken zij met korte lijnen zodat u altijd binnen no-time bij de juiste therapeut terecht komt. Zij zeggen niet voor niets, uw klacht is onze uitdaging.

FotoGENic

 

FotoGENic is gespecialiseerd in bedrijfsreportage, zakelijke portretten, evenementen fotografie en onderwijsfotografie. De beelden worden toegepast voor on- en offline communicatie: website, brochures, social media kanalen en nieuwsbrieven. Indien u wenst om uw beeldcommunicatie aan te vullen met mooie en passende teksten, dan zou zij u daar ook mee kunnen helpen.

Select Voyage

Cruisereiziger.nl wordt gemaakt door Miriam Weeda en Marco van Wijk. De site bevat nieuws van de gehele cruisewereld, persoonlijke blogs, scheepsbezoeken en reportages. Miriam schrijft op verzoek informatie-artikelen over cruisen of ze kan een presentatie over cruisen verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf te adverteren op Cruisereiziger.nl met banner.

Parfumerie Douglas

 

Douglas biedt als parfumerie het grootste beautyassortiment van Nederland en is daarmee een waar paradijs voor beautyliefhebbers. Geniet naast parfum, cosmetica, verzorging en fashion ook van professioneel advies, cadeaus, leuke acties, aanbiedingen en gratis samples.

Fysio For You Sponsor jeugd