Sponsoren

Mens en Beweging

Bij Mens en Beweging komt u voor actuele gezondheidszorg, fysiotherapie en revalidatie aan het juiste adres. Het team streeft er continue naar om het goede te behouden en innovaties tegen het licht te houden. Hierdoor bent u bij Mens en Beweging verzekerd van optimale zorg, volgens de laatste inzichten.

Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisaties. Bovendien werken zij met korte lijnen zodat u altijd binnen no-time bij de juiste therapeut terecht komt. Zij zeggen niet voor niets, uw klacht is onze uitdaging.

FotoGENic

 

FotoGENic is gespecialiseerd in bedrijfsreportage, zakelijke portretten, evenementen fotografie en onderwijsfotografie. De beelden worden toegepast voor on- en offline communicatie: website, brochures, social media kanalen en nieuwsbrieven. Indien u wenst om uw beeldcommunicatie aan te vullen met mooie en passende teksten, dan zou zij u daar ook mee kunnen helpen.

Select Voyage

Cruisereiziger.nl wordt gemaakt door Miriam Weeda en Marco van Wijk. De site bevat nieuws van de gehele cruisewereld, persoonlijke blogs, scheepsbezoeken en reportages. Miriam schrijft op verzoek informatie-artikelen over cruisen of ze kan een presentatie over cruisen verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf te adverteren op Cruisereiziger.nl met banner.

Parfumerie Douglas

 

Douglas biedt als parfumerie het grootste beautyassortiment van Nederland en is daarmee een waar paradijs voor beautyliefhebbers. Geniet naast parfum, cosmetica, verzorging en fashion ook van professioneel advies, cadeaus, leuke acties, aanbiedingen en gratis samples.

Fysio For You Sponsor jeugd

Traas Ongediertebestrijding

 

 

 

 

Een lokale ervaren ongediertebestrijder nodig?

Dan zit u goed bij Traas Ongediertebestrijding! Al 20 jaar gespecialiseerd in de preventie van ongedierte en het bestrijden van ongedierte zowel landelijk als lokaal. Onze gecertificeerde en gediplomeerde ongediertebestrijders gebruiken de nieuwste methodes en hun gedegen vakkennis om uw problemen met ongedierte snel en effectief op te lossen.

Baarends Goes autoschadeteam

 

De basis van Autoschadeteam Baarends gaat ver terug. In 1928 is de eerste Zeeuwsche Autospuiterij opgericht. Dit bedrijf was toen nog gevestigd in het centrum van Goes, aan het Groene Weidje. Eind jaren '50 is het bedrijf in handen gekomen van de huidige eigenaren.

De sterke groei en gemeentelijke eisen noopten het bedrijf om uit te kijken naar een andere locatie. Die werd gevonden aan de Dirk Dronkersweg op industrieterrein De Poel. Hier heeft het bedrijf wederom een sterke ontwikkeling doorgemaakt en is de omslag van autospuiterij naar all-round schadeherstelbedrijf gemaakt.

Begin van deze eeuw werd ook de locatie aan de Dirk Dronkersweg te klein en is de huidige kavel aan de Scottweg aangekocht. Temidden van de Goese dealerbedrijven is er een supermodern autoschadebedrijf gebouwd.

Autobedrijf de Ruyter aanhangwagen verhuur

bent op zoek naar een aanhangwagen voor een tijdelijke periode? Dan bent u bij de Ruyter Aanhangwagens in Heinkenszand – Zeeland aan het juiste adres.

Wij verhuren aanhangwagens in verschillende soorten en maten en voor verschillende klussen. Wij beschikken over bakwagens, auto-ambulances, bagagewagens, etc. Bovendien zorgen wij dat onze aanhangwagens via de eigen werkplaats in optimale conditie blijven. Daarom staan wij voor voordelig, makkelijk en snel…

Vergelijk onze prijzen en mogelijkheden en u zult begrijpen waarom er al zoveel klanten hebben aangehaakt bij De Ruyter Aanhangwagen Verhuur.

Autotaalglas Goes (Jack van Dijke)

 

 

 

 

 

 

Jack is sinds 2000 franchisenemer bij Autotaalglas en heeft maar één doel: een klant helpen zoals je zelf ook geholpen wilt worden. Hiermee heeft het team van Autotaalglas Goes al meerdere prijzen in de wacht gesleept.