Balvaardigheidstraining

Balvaardigheidtraining 4 tot 6 jarigen bij Mytilus in Goes

Mytilus start met een balvaardigheidstraining voor 4 tot 6 jarigen met een knipoog naar het Cool Moves Volleybal en het volwassenvolleybal. Dit concept is vernieuwend in volleyballand. Het is er op gericht om kinderen kennis te laten maken met het plezier in (bal)sport en spel op een speelse wijze.

In de trainingen staat plezier in bewegen voorop, maar er wordt ook iets geleerd. Er wordt gewerkt aan bewegingsvaardigheden, balvaardigheden, coördinatie en samenspel. Dit alles wordt verpakt in leuke spelvormen. Bij alles wat we doen ligt de nadruk op plezier. Elk kind kan op zijn/haar eigen niveau de oefeningen uitvoeren. We zijn hier in een ongedwongen sfeer bezig door middel van spelletjes en kleine opdrachtjes. De kinderen worden door deze verschillende spelletjes uitgedaagd en krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen. Kleuters leren veel van elkaar, ze imiteren en helpen elkaar.

Heeft u een zoon of dochter die u spelenderwijs met (bal)sport kennis wilt laten maken? Of heeft u vragen over deze trainingen? Stuur dan een mailtje naar schulte@zeelandnet.nl of kom eens vrijblijvend kijken (en meedoen) op dinsdagavond van 18.00 – 19.00 uur in het Omnium in Goes (hal 3).

Oudere kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom. De trainingen zijn dan uitsluitend gericht op de volleybalsport.