Eindtoernooi regiotrainingen Zuid

eindtoernooi van de regiotrainingen zuid.

op zondag 24 april 2016 was het zover, het eindtoernooi van de regiotrainingen zuid werden weer, georganiseerd in het indoor sportcentrum in eindhoven.

timo de graaf en max tramper waren er namens de regiotraining b-jeugd uit oosterhout, fleur zonder en bas schulte waren er ook maar dan via de regiotrainingen uit dordrecht met de a-jeugd.

deze vier spelers (ster)  konden laten zien waar ze het hele jaar in hun eigen regio hard aan gewerkt hebben.

voor zowel tim en max en fleur was het vroeg dag , die moesten al om 09.00uur al op het veld staan in eindhoven. bas kon nog wat langer in bed blijven liggen, die moest om 10.30 uur aanwezig zijn. zijn eerste wedstrijd begon om 11.00uur.

voor fleur wordt de heen reis nog een belevenis, ze heeft (eigenlijk d’r moeder) nog geprobeerd het avondeten onderweg op te halen, geroosterde eend, die geen zin had om van de (auto) grill af te komen. lang leve de anwb de redders in de nood.

de dag zelf verliep prima, soms werd er door de  team’s op het scherpst van de snede gespeeld. er werden natuurlijk ook wedstrijden gewonnen , verloren en ook wedstrijden die in een gelijkspel eindigden.

de laatste wedstrijden werden om 17.00 uur gespeeld zodat rond de klok van 18.00 uur de prijzen konden worden uitgereikt worden. de eerste drie van de poule kregen een medaille en de nummers 1 mochten naar voren komen om daar nog gefeliciteerd te worden door henk steegs (organisatie nevobo) en daarna met het hele team een foto moment te hebben in het front van alle deelnemende team’s.

uiteindelijk is oosterhout 1 (max en timo) als tweede geëindigd, fleur (dordrecht 1) als tweede en bas (dordrecht 2) als vijfde, allemaal in hun eigen poule.

al met al  kunnen ze alle vier terug kijken op een (lange) dag met mooi en spannend volleybal.

klik hier voor een impressie van de dag:

[best_wordpress_gallery id=”12″ gal_title=”eindtoernooi regiotrainingen zuid 2016″]