volleybalkamp 2016

in de maand april wordt het wedstrijdseizoen zoals gebruikelijk afgesloten. jullie hebben vast nog een paar leuke, spannende of belangrijke potjes voor de boeg. mei en juni worden gebruikt om nog lekker te trainen, alvast voor het nieuwe seizoen of straks lekker op het strand. wij van het kampcomité zijn nu al volop bezig met de organisatie van het aspiranten volleybalkamp. aan jullie de taak om in de maand april te beslissen of je mee wil met dit kamp. en wat hebben wij dan te bieden dit jaar:

een gezellig weekend van: vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni. bomvol sportieve activiteiten. slapen in grote tenten. camping met een zwembad. ook tijd om lekker te chillen. natuurlijk ook nog volleyballen.
het is een bijzonder seizoen zoals jullie weten, ook vanwege de bijzondere samenwerking tussen mytilus en vvs. alle aspiranten van beide clubs zijn dan ook van harte welkom. omdat dit populaire kamp ieder jaar meer deelnemers trekt en dit jaar vvs ook mee gaat, zijn we buitenom de vaste begeleiders nog op zoek naar wat extra begeleiding. we kunnen het van harte aanbevelen om met deze fantastisch leuke groep kids een weekend op stap te zijn.
graag horen we voor 30 april van je of je mee wil met dit volleybalkamp. niet onbelangrijk: het kamp kost 55 euro. na opgave krijg je alle andere informatie over wat je mee moet nemen, hoe we op locatie komen, hoe je kunt betalen, vertrek en aankomsttijden …enz.
opgeven doe je door een bericht te sturen naar arnaud ( arnaud@zeelandnet.nl ) geef ook even door als je niet mee gaat.
wij hebben er al zin in. en hopen je te zien op vrijdag 17 juni.
monique, petra, arnaud, ..………………. en …………………….