Scheidsrechter toets

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! De belangrijkste man/vrouw tijdens een wedstrijd en iedereen is blij als hij/zij er is want dan kan de wedstrijd doorgaan. Maar helaas hebben we binnen onze vereniging te weinig scheidsrechter waardoor het vaak op dezelfde vrijwilligers terecht komt en daar willen we verandering in brengen.

We bieden daarom voor alle leden de instaptoets voor scheidsrechters van de Nevobo aan. Met deze toets mag je tot en met de 3de klasse fluiten.

Dinsdag 17 maart vanaf 20.30 uur zijn er diverse laptops beschikbaar om de toets te behalen. Louise (D2) en Stefan (H2) zullen jullie hierbij assisteren en mocht je vragen hebben kan je deze ook stellen!

Wil je niet wachten tot dinsdag? Dan kan je de toets ook zelf al maken op deze website: www.volleybalmasterz.nl, inloggen kan simpel met je volleybal/Nevobo account.

Lijkt het je leuk om op een hoger niveau dan 3de klasse te fluiten? Informeer dan naar de mogelijkheden!