Mytilus is voor de senioren een samenwerking aangegaan met de sportfysiotherapeuten van Mens en Beweging. Charlotte en Erwin van Mens en Beweging hebben zich inmiddels op een trainingsavond aan de senioren trainingsgroepen voorgesteld en informatie gegeven.

 

Ieder senior lid van Mytilus kan kosteloos gebruikmaken van het inloopspreekuur van Mens en Beweging op locatie Fitland in Klein Frankrijk. Heb je dus een blessure of een pijntje en wil je vrijblijvend advies aarzel dan niet om even langs te gaan om erger te voorkomen. Wel hebben Charlotte en Erwin graag dat je vooraf even telefonisch contact opneemt om er zeker van te zijn dat er tijd voor je is. Dus graag even bellen met 0113-213715 vooraf. Even samengevat:

 

•                     Inloopspreekuur bij Mens en Beweging locatie Fitland Klein Frankrijk te Goes op maandagavond 19:00 en dinsdagavond 19:30

•                     Aanmelden hiervoor kan door contact op te nemen met 0113-213715.

•                     Blessure in het weekend: spelers die geblesseerd zijn geraakt worden maandag gezien tijdens het spreekuur.

•                     Blessure door de weeks: mocht iemand tijdens de training op dinsdag geblesseerd raken buiten het inloopspreekuur dan kan er een afspraak worden gemaakt.

•                     Er zijn geen kosten verbonden aan het inloopspreekuur.

•                     Let op het spreekuur is bedoeld als inventarisatie en advies; mocht iemand behandeling nodig hebben wordt dit verhaald op de zorgverzekering, mocht je er voor kiezen om je door Mens en Beweging te laten behandelen. Dit moedigen wij natuurlijk aan maar je hebt zelf de keus uiteraard.

•                     Tijdens blessure: hersteltraining, contact met trainer over return to play. Sport specifiek trainen op locatie bij een grotere groep is ook mogelijk.

 

Mochten er nog vragen zijn kan je terecht bij Martijn (trainer D1) of bij Charlotte en Erwin via  0113-213715.