let op: Sloebrug Vlissingen gaat in de steigers

wellicht handig voor de teams die af en toe afreizen naar vlissingen (baskenburg)

 

vlissingen – door onderhoudswerkzaamheden aan desloebrug in vlissingenzal al het verkeer hinder ondervinden. het onderhoud vindt plaats tussen vrijdag 17 februari en zaterdag 1 april enwordt door de provincie zeeland uitgevoerd in opdracht van de gemeente.

sloebrug vlissingen gaat in de steigers (foto: oz)

sloebrug vlissingen gaat in de steigers (foto: oz)

verkeershinder
tijdens de werkzaamheden is één rijstrook beschikbaar voor het wegverkeer in beide richtingen. voetgangers en fietsers kunnen geen gebruik maken van de sloebrug. zij moeten via de draaibrug souburg en de keersluisbrug het kanaal door walcheren oversteken. deze wegomleiding staat met borden aangegeven.