Verslag jaarlijkse ouder-kind toernooi “Halloween”

dinsdag 31 oktober was het jaarlijkse ouder-kind toernooi weer. dit jaar, omdat het op een speciale dag viel, was het thema halloween. de zaal werd versierd met halloween-decoratie en de spelers zagen er ook op hen griezeligst uit. ook zijn er hele leuke en spannende namen voor de teams verzonnen.

tijdens dit toernooi werden er partijtjes gespeeld van twee tegen twee. de teams waren verdeeld in twee poules. in de poule van de mini’s waren er vier teams. het team van marit en hans pakten hier de beker. zij werden gevolgd door ‘evil players’, bestaande uit lili en peter; ‘beentjes’, bestaande uit lucas en jan-joris werden derde, en op de vierde plek eindigde ‘grizzle sizzle’, gevormd door xanthe en zoë.

de andere poule was verdeeld in poule a en poule b. de uitslag werd berekend over de twee poules samen. hierbij eindigde thijmen en karin op de eerste plek, op de voet gevolgd door ‘daar heb je hen weer’, bestaande uit teun en bas. op de derde plek kwamen ‘de duiveltjes’ lasse en bart en op de vierde plek kwam ‘volleybalhorror’ met serge en lex. op een spannende gedeeltelijke vijfde plek stonden ‘bom’, bestaande uit stan en edwin en het team van casper en martin. vervolgens kwamen ‘de scheertjes’ met eva en haar vader en ‘stripez’ met olaf en karin.

de ouders en kinderen mochten in verband met dat het halloween was verkleed komen en zij hebben hier ook veel moeite voor gedaan. er waren boeven in gestreepte pyjama’s aanwezig maar ook piraten met gescheurde kleding. ook waren er heksen, zombies, skeletten en nerds. vervolgens waren de ‘evil players’ lili en peter verkleed gekomen als de joker en daarmee wonnen zij de prijs van het beste kostuum. het zag er allemaal heel vet uit!

al met al was dit een geslaagde avond met veel gezelligheid. er werden leuke partijtjes gespeeld en de standen lagen dicht bij elkaar. dit zorgde weer voor de nodige spanning. verder maakten de versieringen en de kostuums het helemaal af!

 

foto’s volgen nog