Te weinig geld om de contributie te betalen? Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp'er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

Hoe werkt het?

Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Het Jeugdfonds bestaat uit een netwerk van fondsen door het hele land. Je vindt de contactgegevens van het fonds bij ons in de buurt op de website.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. Je ontvangt zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

 

(Buiten)trainingen gaan weer beginnen

YESS!!! We kunnen weer lekker gaan trainen!

Vanaf dinsdag 2 juni kunnen we de trainingen voor iedereen weer starten. Het is even een kleine puzzel geweest maar het is gelukt. Met dank aan Martijn de Graaf voor het contact hebben met de gemeente en het Omnium en het regelen van 2 netten kunnen we nu op het rugbyveld achter het Omnium de trainingen weer oppakken.

Dit zijn de trainingstijden geworden:

  • 18.00 - 19.00 uur: Mini's
  • 19.00 - 20.00 uur: Aspiranten (maken wellicht ook gebruik van het beachveld bij het Omnium, afhankelijk van het aantal dat komt trainen)
  • 20.00 uur: Senioren (heren 1, heren 2 en dames 2)
    • Dames 1 traint op een veld in Kapelle

We hopen zo het seizoen toch tot een leuke einde te brengen. En de verwachting is dat we het seizoen ook buiten beginnen omdat de richtlijnen tot op heden zijn dat we vanaf 1 september pas weer de zaal in mogen. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Helaas gaat de American Party niet door aan het einde van het seizoen vanwege de maatregelen die nog gelden, maar we zijn aan het kijken of we een leuke seizoensopening kunnen gaan doen.

American Party

UITNODIGING - AMERICAN PARTY

Helaas is het einde van het seizoen weer in zicht! Maar dit laten we niet treurig voorbij gaan en daarom wordt iedereen spelers, trainers, bestuursleden, sponsoren maar ook al je familieleden zijn uitgenodigd!

Dit jaar op een andere locatie dan vorige jaren! Namelijk bij het Ostrea Lyceum. Helaas zijn daar geen stoelen/tafels beschikbaar, maar hé het is een American Party dus vergeet het vooral niet om mee te nemen!

Uitnodiging American Party

Geef je nu snel op door te mailen naar activiteitenmytilus@gmail.com

Vergeet niet door te geven met hoeveel personen je komt en wat voor lekkers je meeneemt (voor-, hoofd- of nagerecht)

We zien jullie op 25 juni!

 

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel 2019

Beste senioren van Mytilus,

We nodigen je van harte uit om te proosten om een mooi en sportief 2019!

Op zaterdag 12 januari willen we rond 20.00 uur proosten en gezellig met elkaar het nieuwe jaar inluiden!

Mytilus op Instagram

Instagram wordt een steeds populairder social media kanaal en dan kunnen we natuurlijk niet achterblijven.

Klik hier om ons te volgen!

Heb je een leuke foto/filmpje dan kun je die sturen naar Ingrid Nauta, Stefan Berk of stuur een privé bericht naar de Facebook pagina. (Originele teksten worden altijd gewaardeerd)