(Buiten)trainingen gaan weer beginnen

YESS!!! We kunnen weer lekker gaan trainen!

Vanaf dinsdag 2 juni kunnen we de trainingen voor iedereen weer starten. Het is even een kleine puzzel geweest maar het is gelukt. Met dank aan Martijn de Graaf voor het contact hebben met de gemeente en het Omnium en het regelen van 2 netten kunnen we nu op het rugbyveld achter het Omnium de trainingen weer oppakken.

Dit zijn de trainingstijden geworden:

  • 18.00 - 19.00 uur: Mini's
  • 19.00 - 20.00 uur: Aspiranten (maken wellicht ook gebruik van het beachveld bij het Omnium, afhankelijk van het aantal dat komt trainen)
  • 20.00 uur: Senioren (heren 1, heren 2 en dames 2)
    • Dames 1 traint op een veld in Kapelle

We hopen zo het seizoen toch tot een leuke einde te brengen. En de verwachting is dat we het seizoen ook buiten beginnen omdat de richtlijnen tot op heden zijn dat we vanaf 1 september pas weer de zaal in mogen. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Helaas gaat de American Party niet door aan het einde van het seizoen vanwege de maatregelen die nog gelden, maar we zijn aan het kijken of we een leuke seizoensopening kunnen gaan doen.

American Party

UITNODIGING - AMERICAN PARTY

Helaas is het einde van het seizoen weer in zicht! Maar dit laten we niet treurig voorbij gaan en daarom wordt iedereen spelers, trainers, bestuursleden, sponsoren maar ook al je familieleden zijn uitgenodigd!

Dit jaar op een andere locatie dan vorige jaren! Namelijk bij het Ostrea Lyceum. Helaas zijn daar geen stoelen/tafels beschikbaar, maar hé het is een American Party dus vergeet het vooral niet om mee te nemen!

Uitnodiging American Party

Geef je nu snel op door te mailen naar activiteitenmytilus@gmail.com

Vergeet niet door te geven met hoeveel personen je komt en wat voor lekkers je meeneemt (voor-, hoofd- of nagerecht)

We zien jullie op 25 juni!

 

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel 2019

Beste senioren van Mytilus,

We nodigen je van harte uit om te proosten om een mooi en sportief 2019!

Op zaterdag 12 januari willen we rond 20.00 uur proosten en gezellig met elkaar het nieuwe jaar inluiden!

Mytilus op Instagram

Instagram wordt een steeds populairder social media kanaal en dan kunnen we natuurlijk niet achterblijven.

Klik hier om ons te volgen!

Heb je een leuke foto/filmpje dan kun je die sturen naar Ingrid Nauta, Stefan Berk of stuur een privé bericht naar de Facebook pagina. (Originele teksten worden altijd gewaardeerd)