Corona update 12-05-2020

Beste allemaal,

Het is al een geruime tijd geleden ! de corona perikelen zijn in (hopelijk) de afbouwende fase.
Vanuit het bestuur zijn we kijken naar de mogelijkheden om het e.e.a. lichtelijk weer op te pakken qua trainingen en team indelingen en hoe nu verder met de vereniging enz.

Er is een optie ook belicht vanuit het bestuur om buiten te kunnen trainen in kleine aantallen, verenigingen om ons heen zijn hier ook al druk mee in de weer.
Lijkt je dit leuk ? om toch weer al team te trainen laat het gerust weten. Er kan dan vanuit het bestuur gekeken worden wat de mogelijkheden zijn bij de gemeente Goes(want dit dien je te melden).

Voor de rest hopen we dat het met jullie goed gaat ! en we zien elkaar wellicht weer in September wanneer het tot nu toe officieel is toegestaan om in de zaal te sporten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Mytilus

Coronavirus update: alle wedstrijden & trainingen t/m 06 april afgelast!!

In verband met het coronavirus worden alle volleybalwedstrijden en trainingen t/m 06 april afgelast!

De Nevobo volgt met deze maatregel het advies dat sportkoepel NOC*NSF vanavond heeft afgegeven.

Vervolg competitie
De Nevobo beraadt zich de komende dagen over de manier waarop de diverse competities en toernooien tot een goed einde worden gebracht.

Als bestuur zijnde willen we iedereen vragen om de richtlijnen van het RIVM aan te houden om zo de verspreiden van het coronavirus proberen tegen te gaan.

Actuele informatie
In dit bericht lees je constant de meest actuele informatie.

Scheidsrechter toets

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! De belangrijkste man/vrouw tijdens een wedstrijd en iedereen is blij als hij/zij er is want dan kan de wedstrijd doorgaan. Maar helaas hebben we binnen onze vereniging te weinig scheidsrechter waardoor het vaak op dezelfde vrijwilligers terecht komt en daar willen we verandering in brengen.

We bieden daarom voor alle leden de instaptoets voor scheidsrechters van de Nevobo aan. Met deze toets mag je tot en met de 3de klasse fluiten.

Dinsdag 17 maart vanaf 20.30 uur zijn er diverse laptops beschikbaar om de toets te behalen. Louise (D2) en Stefan (H2) zullen jullie hierbij assisteren en mocht je vragen hebben kan je deze ook stellen!

Wil je niet wachten tot dinsdag? Dan kan je de toets ook zelf al maken op deze website: www.volleybalmasterz.nl, inloggen kan simpel met je volleybal/Nevobo account.

Lijkt het je leuk om op een hoger niveau dan 3de klasse te fluiten? Informeer dan naar de mogelijkheden!

 

Aangescherpte regels vanuit RIVM Corona update

Beste leden,

Gisteren is er een aangescherpt advies naar buiten gekomen vanuit de RIVM en de Nevobo. Graag willen we jullie vragen om voorafgaand en aan het einde van de wedstrijden geen handen meer te schudden maar in plaats daarvan alleen een succeswens uit te spreken of een ‘elleboog’ te geven aan de tegenstander. Ook willen we jullie vragen om enkel gebruik te maken van je eigen bidon en scheidsrechtersfluitjes.

Uiteraard gaan we er verder vanuit dat jullie de tips met betrekking tot persoonlijke hygiëne naleven en bij mogelijke besmetting de adviezen van de RIVM opvolgen.

We wensen jullie fijne wedstrijden vandaag.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Vv Mytilus

Afgelopen weekend 01 Februari 2020 impressies

Afgelopen weekend hebben we weer een  aantal mooie wedstrijden mogen zien.

De JB1 van heeft met een mooie 1-3 gewonnen van de Burgst in Breda
Heren 1 wist helaas te verliezen van AVC'87, Heren 2 wist wel te winnen in Tholen van AVC'87.
Bij de dames was het voor Bok/Mytilus ds2 een ware thriller, ze wisten te winnen in een 5-setter.
Dames 2 wist vrij eenvoudig te winnen tegen de dames van BOK.